Deelnemers Prestatietocht Maaspad

Deelnemers kunnen hier inloggen.

 

Eigen account
Deelnemers krijgen bij inschrijving een eigen account, waarbij ze steeds kunnen zien welke etappes ze hebben gelopen. Op de website komen ook actuele zaken op te staan, evenals standen en statistieken. Deelnemers kunnen zo bijvoorbeeld met elkaar vergelijken hoe ver ze zijn.

Certificaat
Iedere deelnemer ontvangt na het volbrengen van alle twintig etappes een certificaat als beloning voor deze prestatietocht van 415 km!

Overige service
Iedere deelnemer kan het GPX-bestand per etappe eenvoudig downloaden voor zijn mobiele telefoon of GPS , daarnaast is er een openbaar vervoerprogramma die een advies geeft van het openbaar vervoer, per etappe, alleen maar door het eigen adres in te geven.

Maaswater naar de Noordzee dragen
Iedere deelnemer loopt voor de start van de eerste etappe In Eijsden, eerst naar restaurant `Aon ´t Bat`(100 meter verder dan de Greune Mert, direct aan de Maas gelegen aan het veerpont, adres Bat 9, Eijsden) Hier ontvangen zij een welkomstdrankje, bijv. een kopje koffie of thee. Daarnaast symbolisch, twee kleine flesjes. Deze dienen hier aan de Maas gevuld te worden met Maaswater, die aan de rugzak bevestigd dienen te worden, en daarna meegedragen worden naar het einddoel: de Noordzee in Rockanje. Dit alles onder het motto: "Het Maaswater naar de Noordzee dragen". Hierna loopt de deelnemer terug naar de start van de wandelroute Maaspad bij cafe de Greune Mert (Diepstraat 31 Eijsden)

Overnachtingsadres
Aan het einde van iedere etappe is, meestal binnen enkele kilometers van het eindpunt, een overnachtingsadres. Dit kan door de deelnemers zelf worden geregeld, simpel door dit aan te geven bij het aanmelden van een etappe. Het overnachtingsadres neemt vervolgens contact op met de deelnemer. Na de overnachting is er een gratis lunchpakketje voor onderweg!

Enkele jaren
Over het algemeen zullen deelnemers er enkele jaren over doen voordat zij alle etappes hebben gelopen. Echter de deelnemer kan er ook voor kiezen om de afstand in een keer te lopen, dit wil zeggen, iedere dag 1 etappe, dus in 20 dagen.. Er is ondertussen voor iedere etappe een overnachtingsadres geregeld, in totaal zijn er dat dus twintig.

De kosten
De kosten van het deelnemen bedragen in totaal euro 27,50 per deelenemer, nog geen euro 1,40 per etappe!