Arrangement Maaspad

Arrangement Maaspad Land van Cuijk

Op zondag 26 juni 2016 werd de wandelroute `Maaspad Land van Cuijk`officieel geopend.

In 2014 werd de lange afstandswandelroute `Maaspad`geopend. Nu 2 jaar later blijkt deze wandelroute een groot succes te zijn. Er zijn in de afgelopen twee jaar 2.000 wandelboekjes verkocht.

De ontwikkelaars Nico Gerrits en Ellen Gerrits-Brienen vonden een nieuwe uitdaging; Het Land van Cuijk op de kaart zetten voor de wandelaars die een kort verblijf willen koppelen aan het doorkruisen van de Maaspadroute in het prachtige Land van Cuijk, waarbij de Maas en het daarbijbehorende prachtige en ondertussen internationaal bekende Maasheggenlandschap volwaardig kan worden getoond.

Om zo goed mogelijk gebruik te maken van de openbaar vervoermogelijkheden is als startpunt gekozen het station Vierlingsbeek, waarna de route evenals het Maaspad loopt door het stroomgebied van de Maas in het Land van Cuijk en Noord Limburg.

Het eindpunt is treinstation Ravenstein, zodat op deze manier weer gemakkelijk naar huis kan worden gereisd.

Het arrangement bestaat uit de wandelroute van ruim 60 km. in drie dagen waarbij er 2 overnachtingsadressen zijn, in Beugen bij Groepsaccomodatie de Vilt en bij Hotel Cuijk(Van der Valk) in Cuijk.

In de prijs is een wandelboekje van het Maaspad inbegrepen.

Op deze manier hopen de ontwikkelaars,samen met ondersteuning van Fred van der Valk van Hotel Cuijk veel wandelaars/toeristen naar het prachtige Land van Cuijk te halen.

Vanaf 1 juli 2016 is het mogelijk om het arrangement Maaspad “Land van Cuijk”te boeken.

Meer informatie kunt u vanaf 1 juli 2016 raadplegen op deze website.